با سلام و عرض ادب آقای دکتر پدر بنده عصب های دستشونو به خاطر کار سختی که داشتن عمل کردن و دکترشون گفت که دیگه نباید به دستشون فشار بیارن و.. بنده میخواستم کفالتشونو به خاطر مشکل دستشون بر عهده بگیرم..میخواستم بدونم راهکاری وجود داره واسه اینکه وقتی نوار عصب میگیرن درصد بیشتری از کار افتدگی رو تشخیص بدن؟

دکتر علی فرخانی :

نوار عصب همان میزان از کار افتادگی که وجود دارد نشان می دهد که از مطمئن ترین راه هاست. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

پروتز سینه، تناسب اندام و سرشانه ها

چگونه پوست را در هواي سرد، نرم نگه داريم؟

لیفت چشم گربه ای با نخ چگونه انجام میشود؟

لاغری موضعی با کویتیشن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی پوست با لیزر اربیوم

كفش ديابتي

درمان تعریق شدید با تزریق بوتاکس

مقایسه بزرگ کردن پستان با پروتز پستان و تزریق چربی

بعد از عمل پروستات، اختلال نعوظ پیدا می کنید؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]