با سلام من چند وقت پیش یک آزمایش اسپرم گرفتم که بصورت زیر بود Ejaculation volume:1 Sperm Concentration: 208million sperm/ml Motility : 55% Ph 8.0 می خواستم بدانم با این شرایط می توانم بچه دار شوم،بیضه سمت چپم در کودکی بیرون نیامده و وقتی هم جراحی کردم(امسال) آنقدر کوچک بود که با جراحی خارج شد و تاثیری در بارداری ندارد،هنوز مجرد هستم 23سال سن دارم می خواهم بدانم آیا در ازدواج و بچه دار شدن دچار مشکل نی شوم،و اینکه اگر ازدواج کنم و 2 سال دیگر بخواهم بچه دار شوم در بچه دار شدن مشکل ایجاد می شود یا نه ؟ با تشکر،

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نگران نباشید، تعداد کلی اسپرم ها و نیز درصد اسپرمهای متحرک مناسب است. و به این ترتیب شانس باروری شما وجود دارد.البته شکل اسپرمها نیز اهمیت دارد. پیشنهاد می کنم برای بررسی بیشتر به یک متخصص ارولوژی مراجعه کنید. موفق باشید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیاسپرم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

هیستروسالپنگوگرافی (HSG) چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا گیرندگان جنین یا اسپرم صلاح است که اهداکنندگان را بشناسند ؟ قسمت دوم

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان انواع دردهای صورت

روشهای جلوگیری از حاملگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آناتومی زنانه: کلیتوریس و مداخلات جراحی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نکات مهم در رابطه جنسی پس از زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

انواع ضایعات پوستی شایع در بیماران مبتلا به کوید19

تخلیه فیلر زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بهترین روش برداشتن خال