باسلام...آقای دکترچندسال پیش رنگ ناخن هام عوض شد.دورنگ شدوحفره هایی ایجادشد.وقتی به پزشک مراجعه کردم گفتش بیماری صدف دارم واینکه کاری بهش نداشته باشم.ولی الان جدیدامدتیه که درد گرفته وجلوتر اومده..آیا واقعادرمانی نداره؟ آیابیماری پیشرونده ایه؟لطفاراهناییم کنید چه کارکنم..ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پیشرونده نیست و درمان دارد ولی بسیار زمان بر است [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیناخن

تلفن : 91620100 - 031

ناخن فرورونده در گوشت

ناباروری با سموم و آفت کش ها

کمبود کدام ویتامین ها باعث اختلال نعوظ می شود؟

چرا دچار خارش پوست میشویم؟

مثانه بیش فعال چیست و روش درمان آن چگونه است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تشخیص سندروم داون با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روش های پیوند مو

معافیت پزشکی بیماری های استخوانی و اسکلتی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]