سلام من 30 سال دارم و 5 سال است ازدواج کرده ام دو سال پیش یک حاملگی ناخواسته داشتم که خود به خود سقط شد. در هفته ششم. الان نزدیک 5 ماه است که دچار عفونت مجرای رحم شده ام. البته من فقط از درد خیلی کم در شکم به دکتر مراجعه کردم دکتر گفت هم عفونت دارم و هم زخم که پاپ اسمیرم مشکلی نداشت چهار دوره دارو مصرف کردم از کرم گرفته تا آنتی بیوتیک های خیلی قوی. اما بهبودی حاصل نشد. در آخرین مراجعه دکترم گفت من مشکل خاصی ندارم حتی نیاز به فریز هم نیست حتی دارو هم ندادجلوگیری با کاندوم دارم و یک دوره همسرم میترونیدازول خورده. ولی همچنان ترشحات خیلی غلیظ مایل به سفید دارم(قبلا زرد بود) و گاهی باز درد دارم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،متاسفانه نمی توان بدون معاینه اظهار نظر کرد با توجه به نرمال بودن پاپ اسمیر تان و نیز ترشحاتی که شرح داده اید ممکن است دچار عفونت قارچی شده باشید بهترین کار در حال حاضر مراجعه مجدد به پزشک یا مامایتان و معاینه توسط ایشان و دریافت داروی احتمالا ضد قارج مانند کلوتریمازول است. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

ورم پا در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سبزیجات و اهمیت آن

پنج راه حفاظت از پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت و درمان درد پایین کمر هنگام نشستن

آشنایی با عضلات پا

درمان صافی کف پا در کودکان و بزرگسالان با طب فیزیکی و توانبخشی

پیشگیری از شپش