سلام اقاى دکتر خسته نباشيد من پوست بدنم سبزه هس اصلا از بوستم راضى نيستم مىخوام سفيد بشم ميشه بهم بگين کرم مونوبنزن چه عوارضى داره تورو خدا جوابمو بدين اعتماد به نفسم خيلى پايين اومده.ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیلی عوارض دارد مثل سرطان پوست در ضمن شما سفید دلخواه نمیشوید سفید حالت لک و پیس میشوید [1401-08-17]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

کاربردهای مگنت تراپی در فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کافئین و تاثیر آن بر پوست و مو

تشخیص اختلال چرخشی در اندام تحتانی با عکس الایمنت

لنفوم پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

درمان بیماری های تنفسی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

سونوگرافی لگن از طریق بررسی شکمی ، ترانس واژینال ، ترانس رکتال

نشانه های بدخیمی و روشهای تشخیصی در پستان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

رفع چربی مو و خارش پوست سر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

عوارض و مضرات زیاد نگه داشتن ادرار چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]