سلام.اقای دکتر 23 سالمه.پوستم تقریبا چربه.جوش میزنه که مینوستاد تجویز کردین دارم میخورم که از لایه بردار هم استفاده میکنم.سری قبل که اومدم ضد افتاب دکتر ژیلا 30درصد برام نوشتین که تموم شد توسایتپرسیدم ازتون گفتین دوباده همونو بگیرم.الان دوباره تموم شده باید درصدشو بالاتر بگیرم یا همین خوبه؟صرتم عادتنکرده باشه جواب نده؟الان من چی بگیرم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تکرار ضد آفتابی که برای صورت شما خوب بوده و مشکلی نداشته ضرری ندارد و نیازی به تغییر آن نیست [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

رژیم غذایی در درمان میگرن

رقابت جوانسازی پوست با هایفو و جراحی لیفت

مزایا و معایب قرصهای پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تجمع غدد چربی زیر پوست یا فوردایس چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد روش تصویربرداری ام آر آی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان و پیشگیری از پوکی استخوان

درمان جای جوش با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

تأثیر اوزون تراپی در مبتلایان به درد زانو

سیب زمینی یا برنج قهو ه ای کدام سالمتر است ؟