با سلام و عرض ادب، آقای دکتر من سالهاست که کیست مویی روی دنبالچه دارم اما هیچ آزاری برای من ندارد آیا حتما باید عملش کنم؟ این کیست فقط با نشستن طولانی درد خفیفی دارد باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام خیر اگر کیست مویی درد و چرک ندارد عمل نمیخواهد. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

راکوتان چیست؟

یائسگی زودرس - بخش اول

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علائم بیماری آسم و راه های تشخیص و درمان آن

علائم التهاب تاندون آشیل

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چرا شما به پروتئین نیاز دارید

چه عواملی باعث تخریب کلاژن می شوند؟

علائم سرطان کلیه و عوارض آن چیست ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ترک بدن یا استرچ مارک چیست و راهکار درمان آن

جوانسازی پوست با کربوکسی تراپی