سلام و عرض ادب،بخشید من یه سوال داشتم،من منافد زیادی دارم وعمیق هستند،برای درمان سه جلسه سابسیژن انجام دادم و آراف و میکرودرم انجام دادم و از محصولات درمانی تونر و کرم لایه بردار با تجویز پزشک،و اینکه از زمانی ک بلوغم شروع شد این جای جوش ها شروع شدن و مدت زیاذی هست ک روی پوستمه و ازمایش هورمونیم دادم مشکلی نداشتم،چسبندگی پوستم در حدی هست ک سوزن بیححسی رو وقتی میزدن به سختی خارج میشد،میخواسم بدونم درمانی داره؟چندجلسه و چند درصد بهبود پیدا میکنه؟

کلینیک پوست صدف :

سلام برای درمان منافذ باز پوست از سابسیژن ، لیزر آر اف فرکشنال و لیزر میکرونیدلینگ استفاده کنید و تا تکمیل دوره ادامه دهید [1400-11-22]

پاسخ سوال پزشکیمنافذ باز پوست سابسیژن فرکشنال

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031

پاک کننده های مناسب صورت

توصيه های برای كاهش مصرف انواع قندها و شیرینی ها

بیماری رزاسه

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

جراحی ارکیوپکسی چیست و چرا انجام میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علت گرفتگی ماهیچه پشت ساق پا

هایفوتراپی چه عوارضی دارد و چه کسانی از انجام هایفو منع میشوند؟

علت اصلی ایجاد گوشت اضافه بعد از بلفاروپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

موانع شیردهی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]