سلام آقای دکتر. راستش من خیلی بررسی کردم ولی هنوز متوجه نشدم که چه مقدار ضدآفتاب باید به پوست صورتم بزنم. داخل بروشور این محصولات اغلب گفته شده "مقدار 2.5 گرم برای صورت و گردن و پشت گوش ها". با توجه به اینکه من گردن و گوش هام با روسری پوشانده می شود، فقط برای قرص صورت چه مقدار ضدآفتاب باید بزنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای صورت باید یک بند انگشت از کرم ضد آفتاب بزنید [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

هیستروسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دلایل کهیر زدن پوست و راه های درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سرخوردگی مهره های کمر به چه وضعیتی گفته میشود؟

بیوگرافی دکتر پرستو خسروانی متخصص پوست و مو در شهرکرد

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عیوب پوست خودرا در کمترین زمان از بین ببرید

تاریخچه جراحی دهان و فک و صورت ( بخش سوم )

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

جوانسازی با آر اف فرکشنال

نقش تیامین در ورزشکاران

لابیاپلاستی و جراحی زیبایی دستگاه تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]