سلام .صورتم خیلی نامنظم است لکه های زیادی دارد که ناراحتم کرده اند بخاطر مصرف هرجور کرم وپماد .میشه مرا به چیزی رهنمایی فرمایید که از دست این لکه ها برای همیشه راحت شم .ممنون میشم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام بهترین و قطعی ترین راه درمان لک صورت دستها و بدن درمان با لیزر است [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آمادگی قبل از انجام سونوگرافی

همه چیز در مورد کرایوتراپی

غوطه ور شدن در دنیای مجازی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

شوره سر و راهکار درمانی آن

آیا من گزینه مناسبی برای درمان کرایولیپولیز هستم ؟

لیزر کیوسوییچ (Q-switch) چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

تفاوت کلینیک زیبایی با کلینیک تخصصی پوست و مو

مشکلات جنسی در خانمها

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تزریق فیلر به شقیقه برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]