با سلام وخسته نباشيد من خواهري دارم كه به طور مادرزادي به بيماري پوكي استخوان مبتلاست.او 13 سال دارد ولي توان راه رفتن وايستادن ندارد حالا كه بزرگ شده انجام كارهايش بسيار مشكل شده. آيا هيچ راه بهبودي براي او وجود ندارد؟در ضمن به تازگي ستون فقراتش انحنا پيدا كرده و كمرش به شدت درد ميكند ممنون ميشوم اگر راهنمايي بفرماييد

دکتر علی فرخانی :

با سلام، پوکی استخوان مادر زادی که می فرمایید، احتمالاً ایشان بیماری (Osteogenesis imperfecta) دارند که بایستی تحت درمان شدید پوکی استخوان قرار گیرند. با فیزیوتراپی و تقویت عضلات و نیز Magnet Therapy می توان به افزایش دانسیته استخوانی ایشان کمک کرد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیپوکی استخوان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

کلوئید چیست ؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

رنگ مو برای چه کسانی ضرر دارد؟

علت و درمان بی اختیاری ادراری در زنان و مردان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

داروهای اشتها آور بخوریم یا نخوریم؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پوکی استخوان

عمل پانکچر تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

هرآنچه در مورد بیماری زونا باید بدانید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چطور می توانیم دستانی جوانتر داشته باشیم؟

درمان های جراحی و غیرجراحی جدید در سرطان پستان