سلام بر دکتر با انصافم.شنیدم بعضی از همکاراتون میکن تزریق چربی در گودی زیر چشم ماندگارست یا انجام آن با prp خیلی بیشتر ماندگاری دارد.نظر شما چیه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

چربی ماندگاری زیادی دارد . شاید با prp خیلی بیشتر ماندگاری داشته باشد ولی دایمی نیست!!!! [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی زیر چشم جوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

اصلاح و درمان زانوی پرانتزی

جوش های چرکی و درمان آن

آیا رابطه جنسی پس از کاشت مو ممنوع است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

هله هوله را فراموش کن

آیا هر توده ای در بیضه سرطان است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آشنایی با انواع فیلرها

آلوپسی آندروژنتیک و ارتباط آن با آندروژن

کهیر چیست و چگونه درمان می شود؟