با سلام و خسته نباشد می خواستم بپرسم که برداشتن تاتو با لیزر آیا درد و سوزش داره؟ و آیا در محل ایجاد زخم می کنه؟ اگه کمرنگ و سطحی باشه چند جلسه باید لیزر انجام بشه تا از بین بره؟ ممنون از جوابتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله کمی درد دارد ولی امکان استفاده از بیحسی وجود دارد. خیر زخم نمیشود 6-1 جلسه [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیپاک کردن تتو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

جراحی لیزری دیسک کمر

انواع شکستگی لگن و درمان آن

افزایش کلاژن پوست با اکسنت

جوانسازی با تزریق ژل

همه چیز درباره لیزر موهای زائد بیکینی و واژن عوارض

مرکز لیزر اصفهان [ پوست ، مو و زیبایی ]

تبخال

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

دلیل و درمان پیرگوشی سالمندان چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون ( بخش دوم محدودیت سدیم )