سلام وخسته نباشیداقای دکتر مادرمن درطول ۱۰سال سه بار سکته کرده دراخرین سکته طرف راستش لمس شده ایا فیزیوتراپی یا tmsمیتواند کمکی به مادرم کندتاکمی از لمس خارج شودباتشکر

دکتر علی فرخانی :

یک دوره فیزیوتراپی و توانبخشی با دستگاه TMS می تواند کمک قابل توجهی بکند. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیسکته

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

مشکلات اورولوژی و معافیت پزشکی سربازان

فلج بلز چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

فیلر زیر چشم برای رفع گودی و سیاهی زیر چشم

کاشت مو طبیعی به روش FIT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان چسبندگی کانال نخاعی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بررسی روش های درمان آرتروز زانو با ورزش

لیفت لب چگونه انجام میشود؟

جوانسازی صورت با فیلر خط خنده