باسلام.من 24 سال سن دارم .مدتی ست که یه هفته مونده به پریودیم اگه آمیزش داشته باشم پریود میشم یا اینکه دوسه روز بعده آمیزش لکه بینی دارم بعد پریود مشم واین باعث شده که من هفته آخر پریودیم آمیزش نداشته باشم .ممنون میشم جوابمو بدید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی خونریزی پس از نزدیکی نیازمند بررسی بیشتر است احتمالا دجار زخمی در دهانه رحم هستید در اوین فرصت یک پاپ اسمیر انجام دهید و درمان لازم را انجام دهید. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

در فصل مدارس مراقب شیوع و عود شپش سر در کودکان باشید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی پروستات به روش رادیکال پروستاتکتومی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روش جراحی رادیکال پروستات چگونه است؟

رادیولوژی کلانژیوگرافی چیست؟

علل ناباروری در زنان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد، صورت، بدن و بیکینی

آرتروز چیست؟

تغذیه در آندومتریوز