با سلام. سه برادریم که ریش هایمان بسیار بسیار سریعتر از دیگران بلند می شود. به قول عوام اگر شب سه تیغه هم کنیم، دقیقا فردا صبح مثلا ساعت نه ده، انگار نه انگار ریشمان رو دیشب زده ایم. یعنی نسبت به بقیه اقوام و دوستان سرعت رشد چند برابری در یک روز دارد. اغرق نیست واقعا چند برابره دکتر. پدرم و اقوام هم کسی این گونه و به این شدت اصلا نیست. واقعا عاجز و درمانده شده ایم شدید. اولا علت این رشد سریع موهای صورت چیست؟ دوما نظرتان درباره کرم ژروویتال و باله آ و همچنین لیزر چیست؟ اگر پیشنهاد لیززر است، چه نوع لیزری و چند جلسه؟ ممنون از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر ژنتیکی سرعت رشد ریشهای شما بیشتر است اثری ندارد لیزر برای از بین بردن موها است و برای کاهش سرعت رشد مناسب نیست [1401-10-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

برای افتادگی ابرو چه کار کنیم؟

کهیر ناشی از نور آفتاب

عوارض فتق و خطرات فتق اینگوینال چیست؟

هیدروکسی بتامتیل بو تیرات (HMB) و تاثیر آن بر ورزشکاران

لیزر اندولیفت جدیدترین روش درمان پف زیر چشم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اگر زن من شدی بازیگر نقش های زنانه ات باش

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

استرس گرمایی در ورزشکاران ( قسمت سوم )

علت انجام رادیوگرافی سینوس

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

نوشیدنی ورزشی مخصوص ورزشکاران حرفه ای