باسلام.آقای دکتر من دو ماه پیش برای جای اسکار جوش لیزر کردم.اما جای لیزر به صورت لکه قهوه ای مانده است.الان یک ماه است از کرم سیکالفت سولفا دی آذین استفاده می کنم .ولی جاشون هنوز خوب نشده.دکتر هم دو جلسه برام هیدرودرمی کردند باز جاشون مونده است.به نظرتون باید چکارکنم؟من الان به صورت میکس سه کرم سولفادیآزین، سیکالفت و ترمیم کننده اکسفولاک استفاده میکنم.موثر هستند؟جاشون خوب میشه؟ پسر-28ساله پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من باید بعد از لیزر جای جوش کرم ضد لک استفاده نمایید و ترمیم کننده نزیند صبح ها حتما ضد افتاب بزنید [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

پاک کردن تاتو های قدیمی

حرکات مفید و مضر بدنسازی برای دیسک کمر

روشهای نو در درمان دیسک بیرون زده ستون فقرات ( دیسکوژل )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

برای کاهش وزن این نوشیدنی ها را از دست ندهید

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تغذیه و طب سنتی در درمان بواسیر

علل افتادگی و پیری پوست و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان جراحی اکتروپیون یا برگشتگی پلک به خارج

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نیاز های تغذیه ای در ارتفاعات زیاد2

آسم و تغذیه