سلام خسته نباشید اقای دکتر مو رشد موهای سرم ضعیفه چ چیزی استفاده کنم رشدش افزایش کنه ؟؟؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام کمبود برخی ویتامینها و املاح در بدن منجر به توقف رشد و ضعیف شدن موها میگردد با مراجعه به پزشک پوست و بررسی و معاینه دقیق میتوان از داروهای خوراکی و موضعی و همچنین روشهای تقویت ریشه مثل مزوتراپی مو و هیر فیلر و پی آر پی مو استفاده نمود [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیرشد مو فیلر مو مزوتراپی مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آگاهی از اصول اولیه جنسی در زندگی زناشویی با مراجعه به سکس تراپیست

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی

بریس مخصوص آرتروز زانو

پانچ جای جوش برای درمان اسکار آکنه

بررسی انواع زرد زخم

پس از بوتاکس پیشانی و دور چشم چه مراقبتهایی لازم است؟

ماندگاری لیزر اندولیفت

اکو کاردیوگرافی قلب در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آب چغندر (مکمل نیترات)