با درود خدمت شما آقای دکتر فرخانی. من پسری 18ساله هستم با 160سانتی متر قد. می خواستم بدونم نظرتون در مورد قرص های افزایش قد نچرال ولز چی هست؟ تاثیری به روی قد داره؟ عوارض نداره؟

دکتر علی فرخانی :

قرص هایی که در ماهواره تبلیغ می شوند بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و نمی توان به آنها اعتماد کرد. اما در کل روش های درمانی برای افزایش قد حداکثر 3-4 سانتیمتر کمک کننده هستند و طول قد انسان بیشتر جنبه ارثی و تغذیه دوران نوجوانی و بلوغ دارد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیقد

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

پیوند مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

همه چیز درباره لایه برداری پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

واژه نامه جنسی باروری قسمت اول از الف تا س

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

عوارض جانبی مصرف مکمل های تستوسترون برای مردانی با سطح طبیعی هورمون

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

عوامل تغذیه ای مؤثر روی میزان چربیهای خون

ضایعه نخاعی چیست و انواع آن

اطلاعاتی درباره اختلال جنسی پارافیلیا

واریکوسل و سونوگرافی بیضه ها

هایفو اولترا فورمر 3 چه کاربردهایی دارد؟