سلام من دارای دیسک کمر هستم،در جواب MRI من اینگونه آمده.. The multiplanar and mutisequential study has been done the structures of lubar vertebrae appeear normal We observe disk dehydration and extruded disc herniation at L5 - S1 level with dicl space narrowing,causing stenosis of canal and external nerve roots foramina (radiculopathy the conus medullaris and filum terminalis appear normal extruded disk herniation آیا من پارگی دیسک دارم؟ با تشکر

دکتر علی فرخانی :

بله ، طبق جواب MRI شما را دارای پارگی دیسک و تنگی نخاع می باشد . [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک نخاع

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تغذیه در دوران بلوغ

راهای درمان چین و چروک

علت آنورگاسمی یا نرسیدن به اوج لذت جنسی در مردان

شستشوي صحيح صورت

سونا درمانی

همه چیز در مورد سندرم جراحی ناموفق دیسک کمر

داروها و سیستم گوارش مشکلات نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان ریزش سکه ای ریش اقایان

جراحی ماستکتومی به چه دلیل انجام میشود؟