با سلام خدمت خانم دکتر. من حدودا 6ماه پیش آزمایش پاپ اسمیر دادم که در قسمت exudate:moderate نوشته شده و بقیه نرمال است. مدتی بعد از آزمایش دچار سوزش شدید و ترشحات بسیار زیاد شدم. به پزشک مراجعه کردم تشخیص عفونت ویک زخم بسیار کوچک داده شد. از همان ماه هر ماه کرم و دارو مصرف کردم. ولی بعد از مصرف دوباره عفونت برمی گردد و پزشک گفته زخم احتیاجی به فریز ندارد. با توجه به اینکه در حال اقدام برای بارداری هستم و انواع دارو ها را تا به حال استفاده کردم، اکنون برای درمان این عفونت مزمن باید چه کار کنم؟ با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توحه به نتیجه آزمایش احتمالا دجار عفونت وازینال بوده اید. عفونت مزمن در صورت درمان صحیح نیازمند استفاده از کرایو نیست. برای نتیجه گیری بهتر می توانید با نظرپزشکتان از طریق کشت ترشحات و یا پاپ اسمیر عامل بیماری را دقیقا مشخص کرده و داروی مناسب را دریافت کنید پس از درمان برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری واژینال

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

آزاد یا پرورشی ماهی بخورید

لیزر درمانی روشی موثر برای برطرف کردن لک های صورت

نحوه برقراری رابطه جنسی در صورت ابتلا به کمر درد و دیسک کمر مردان

نقش آهن در بدن ورزشکاران

جراحی عیوب انکساری بخش چهارم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

اصول استحمام و شستشوی درست پوست نوزاد

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

کاهش دردهای عضلانی و کمر درد با متوکاربامول

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]