سلام من دندوناما جرمگیری کردم بعد از چند سال خیلی خونریزی و درد داشته التهاب لثه بالا حساسیت به سرما و گرمای دندانها بعد از جرمگیری و درد گرفتن دندون می خواستم ببینم میشه سالی یبار بدون معاینه برم جرمگیری ؟دو تا دندونا باید ترمیم بشه یکیش لبش پریده یکیش عمیق رو عصب پر شده ای دو تا بعد از جرمگیری حساس به سرما و گرما شده بود اونکه رو عصب پر شده بود درد گرفته بود باید عصبکشی بشه مرسی و اونکه رو عصب پر شده با دندون کناری مدام غذا گیر می کنه و مدام با نخ دندون باید بیرون بیارم دندونی که لبش پریده با

دکتر کاملیا فرمند :

سلام این دندانی که میفرمایید غذا گیر میکنه ،همون چپ بالاست ؟؟؟پاسخ دادم اما برای جرمگیری ،اگر عادت به خوردن غذا های نرم دارید ،باید حتما بهداشت دندانهایتان بیشتر شود ،وبهتون آموزش بهداشت داده شود اگر لثه خون می آید ،یعنی تجمع باکتری در لثه وجود دارد این میتونه بخاطر وجود پوسیدگی در مجاور لثه ویا بهداشت ضعیف باشد .درمان اولی ترمیم دندانها است ،درمان دومی جرمگیری وکنترل سالیانه [1399-05-21]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی درد لثه

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

شناخت انواع سردرد

درمان تعریق زیاد با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سابسیژن؛ برطرف کننده جای جوش و اسکار

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به زیر چشم چگونه انجام میشود؟

رابطه جنسی و زناشویی نرمال

راهکاری های ترمیم بهتر زخم

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

میوه های پائیزی و تاثیر آن بر سلامت پوست

آشنایی با کربوکسی تراپی دور چشم

دنیای میوه های تابستانی