مرد 28 ساله هستم.مدت دو سال است که دچار ریش مو در قسمت جلویی سر شده ام و تقریباخط رویش موهایم حدود یک سانتی متر به عقب رفته است. آیا با استفاده از ماینوکسیدیل بدون استفاده از قرص فیناستراید می توانم نتیجه بگیرم؟ در صورت نیاز به قرص آیا مصرف قرص زینک کافی است و آیا در صورت قطع ماینوکسیدیل شدت ریزش موها افزایش پیدا می کند؟ از پاسخ شما پیشاپیش متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله محلول ماینوکسیدیل برای درمان ریزش مو برای شما مناسب است نیازی به زینک نیست [1401-09-12]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

علائم روماتیسم چشمی یا یوئیت چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی- 3

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

طب سوزنی چاگرا

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

آیا لک صورت با لیزر قابل درمان است؟

لیپوماتیک ایمن و مؤثر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

انواع بیماری های مادرزادی پستان

درد عضلانی پس از ورزش خوب است یا بد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان با طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

آیا ضربه به بیضه باعث ناباروری میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]