سلام من 3ماه تحت نظر دکترم برای بارداری ولی متاسفانه بدلیل اینکه خودم کاشانم ودکترم تهران برام مقدور نیست برم.راستش من 5روزه که امپول hcg زدم وشیاف پرژسترون هم میزنم روز 4 لک قهوای رنگ داشتم صبحش ودیگه نداشتم کمر درد ودل درد یکم داشتم راستش در موقع نزدیکی با همسرم یک لخته خون مشاهده کردم ولی خون نیامد فقط یک لخته بود میشه نطفه باشه این لخته چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی فعلا بهترین کار استراحت و مراجعه به یک پزشک یا ماما در شهر محل سکونتتان است.با وجود دل و کمر درد و لکه بینی تهدید به سقط هستید فعلا از امیزش پرهیز کنید. و شیافهای پروژسترونتان با نظر پزشک همچنان استفاده کنید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیشیاف سقط

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

خارش نوروپاتیک یا خارش عصبی چیست و چگونه درمان میشود؟

آشنایی با لیزر اگزایمر و کاربردهای آن

جوراب ضد آمبولی یا آنتی ترمبیوز چیست؟

نقش عوامل محیطی در ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

رادیولوژی ستون مهره ها چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ورزش هوازی مرتب خیلی به قدرت مغز کمک می کند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

جوان سازی پوست با هایفو و آر اف

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

جوانسازی و ترمیم پوست با لیزر فرکشنال CO2