با سلام اقای دکتر.خانمی هستم 23 ساله و متاهل. که بعد از بلوغ روی صورتم لک ایجاد شده.این لکها سمت چپ صورتم هستند.انواع کرمها رو امتحان کردم ولی بینتیجه بود.3بار با 3درجه متفاوت لیزرکردم(ازمایشی) که جواب نداد.دکتر گفتن اینا خال هستند در اثر نور افتاب.در ضمن در سمت چپ بدنم پشت گردن هم کک و مک فراوان دارم..شما بفرمایین چه اقدامی انجام بدم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر یک طرفه است احتمالا نوعی خال است که باید با لیزر های خاص تست و درمان شود. همین طور در مورد ضایعه گردن [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیخال

تلفن : 91620100 - 031

پاسخ به سؤالات رایج در مورد شیمی درمانی

کمردرد حاملگی

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا جایگزینی جهت درمان با رو آکوتان وجود دارد

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

چگونه می توان میخچه را درمان کرد؟

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (5

هیدرودیسککتومی، جدیدترین روش درمان دیسک

تکمیل ذخایر کربوهیدرات جهت ورزش های استقامتی

نحوه ی کارکرد دستگاه ماموگرافی

درمان جوش های چرکی