سلام من 33 سالمه ازیک سال پیش روی پوستم عمل پی ارپی انجام دادم وتقریبا 4 ماه پیش دکترم روی پوستم عمل سابسیژن انجام داد ولی روی پوستم زخمهایی ایجاد شد وجوشهای چرکی بدی به وجود اومد جای اینزخمها فرو رفته وتیره شده وبه نظر اطافیان پوستم از روز اول بدترشده به نظر شما چه کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پی آر پی که احتمال زیاد موثر نبوده و خود شما هم متوجه شده اید. ساب سیژن به طور معمول ایجاد کبودی میکند و زخم و جوش چرکی نمیدهد. فعلا باید درمان ضایعات چرکی انجام شود و بعد یک ماه در مورد اثر ساب سیژن قضاوت کنید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

درمان جای جوش با لیزر

علائم، علت تشخیص و درمان شکستگی مهره گردن

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت دوازدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

هر آنچه که در مورد اچ پیلوری نمیدانید

نکات مهم در مورد درماتیت اتوپیک یا اگزمای سرشتی

نگاهی به تاثیر نور آفتاب بر پوست

توانبخشی گرفتگی،خشکی و اسپاسم عضلات کمر

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشهای درمان کمر دردهای ناگهانی

ویژگی های لیزر کندلا در رفع موهای زائد