سلام خانوم دکتر من مجردم به من گفتند که لابیامینورهام از حد طبیعی بزرگترند سوالم از محضر شما اینه که آیا من حتما باید جراحی کنم و روش درمانی دیگه ای وجود نداره و سوال دیگه که البته نمیدونم از نظر علمی درسته یا نه اینه که با توجه به تعریف لابیا مینور که دو لایه پوست در هر سمت دهانه واژن است آیا ممکنه این لایه به حدی بزرگ باشه که بتونه جلوی واژن رو بگیره بطوری که دیگه واژن دیده نشه ممنون از راهنماییتون

دکتر نرگس علیان :

سلام عزیزم.از لحاظ زیبایی لابیا مینور نباید بزرگتر از لابیا ماژور باشه.عمل لابیاپلاستی یه عمل زیبایی محسوب میشه.شما اگه مشکلی با آناتومی ناحیه ژنیتال خودتون ندارید میتونید جراحی نکنید.ولی راه دیگه جز جراحی نداره.به هیچ وجه مسیر ورودی واژن بسته نمیشه. [1399-04-01]

پاسخ سوال پزشکیجراحی پوست واژن

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

آیا عفونت باعث سقط جنین میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

راه های درمان و پیشگیری از كهير

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

روشهای سفید و روشن شدن پوست صورت و بدن توسط متخصصان پوست

درمان کمر درد با جراحی

ریزش موی مردانه چه ویژگی هایی دارد؟

بریس مخصوص آرتروز زانو

روش های پاک کردن تاتو

چگونه زوج ها می توانند زمان بیشتری برای رابطه جنسی داشته باشند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درمان خارپاشنه با شاک ویو تراپی