سلام آقای دکتر، دختری ۲۶ ساله هستم که از ۱۲ سالگی از بیماری مورفه آ رنج میبردم . خلاصه ۴ سال قبل طی سفری که به آلمان داشتم تحت مداوا قرار گرفتم به روش نور درمانی. دکترم که خیلی راضی بود و گفت دیگه رشد نخواهد کرد. چنان هم شد . اما لکه هایی که روی پوستم به وجود اومده بود برطرف نشده. میخواستم بدونم راهی هست برای رفع این دورنگی پوستم؟؟ لیزر یا جراحی پلاستیک نتیجه خواهد داد؟ این لکه در قسمت کشاله ران، مقعد و ران چپم هست، سفیدتر از رنگ پوست خودم هست. نمیدونم از چه طریق براتون عکسش را میتونم بفرستم تا بهتر راهنماییم کنید. خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدین.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا این لک ها از بین نمیرود ولی شاید انجام چند جلسه نوردرمانی دیگر نه برای درمان برای تیره تر شدن مفید باشد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

موثرترین روش درمان زگیل تناسلی چیست؟

خشکی لب بعد از تزریق ژل

علل پیری پوست و راههای درمان آن

علت تغییر رنگ مو و ریش چیست؟

آیا محلول لامینین برای ریزش مو خوب است؟

لاغر شوید

پلاسما تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بلفارو پلاستی و تاثیر آن بر زیبایی

توده هیپواکو چیست و چه علائمی دارد؟