سلام خانم دکتر خسته نباشید بنده 27 ماه پیش از روش اورزانسی برای پیشگیری از بارداری استفاده کردم و بعد 8 روز پریود شدم. روز 5 پریود رابطه داشتم و مایع کاملا به داخل ریخته شد. الان میتونم دوباره از روش اورژانسی استفاده کنم؟ یا کلا مشکلی وجود نداره؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،در هر سیکل می توانید یکبار از روش اورژانس استفاده کنید. اما در صورت نگرانی می توانید از یک روش مطمئن پیشگیری مانند قرصهای پیشگیری در هر سیکل استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دلایل شایع و نادر کمردرد

نشانه های ضرب خوردگی و آسیب به ستون فقرات

مقابله با علائم پیری

آستین طبی لنف ادم چیست و چه کاربردی دارد؟

رفتار درمانی در اضطراب

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آنچه که پدرها و مادرها باید بدانند

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

تزریق ژل گونه بهتر است یا جراحی گونه ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

دلایل ایجاد زائده های گوشتی (منگوله های گوشتی) و درمان آن

میکرونیدلینگ و جوانسازی پوست