سلام من شهریور ماه کورتاز کردم الان سه ماهه درحال اقدامم دو روز هم از پری میگذره روزهای 910121314151620اقدام داشتم احتمال داره این ماه باردار باشم درد پری هم دارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی شانس بارداری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. روزهای تخمکگذاری را با استفاده از تست تخمگ گذاری تعیین کرده و در همان روزها برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

سرطان بیضه با چه عوارضی همراه است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

دلایل وجود خون در ادرار مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

فواید و نحوه استفاده از کرم آبرسان پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آیا داکسی سایکلین برای درمان آکنه مؤثر است؟

بررسی علت دردهای شکمی با سونوگرافی

پیشگیری و درمان ریزش مو در شیر دهی

قرینه سازی برخی نقاط صورت با تزریق بوتاکس

دکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان تعریق کف دست با بوتاکس

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری می شود؟