با سلام و احترام دختری مجرد و 34ساله و بسیارحساسم دو ماه پیش ناگهان نیمه های شب قسمت درون بدن من قسمت واژن دچار تپش ناگهانی میشد و من رو از خواب بیدار میکردمتاسفانه از آن زمان به بعد احساس بدی دارم وقتی جنس مخالف رو میبینم دچار تپش میشه و ببخشید لباس زیرم خیس میشه و میترسم کاری خلاف اخلاق انجام بدم هیچ وقت این احساس رو نداشتم و خیلی اذیت میشم.خواهش میکنم من رو راهنمایی فرمائید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی اختلال احساس ضربان در واژن ممکن است با خوابهای ارگاسمیک مرتبط باشد که بصورت فیزیولوژیک در بسیاری از افراد تجربه می شود و بصورت معمول اختلال نیست مگر اینکه فرم وسواسی پیدا کند. حتما با یک سکس تراپیست ماهر مشاوره کنید. [1402-03-09]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

اختلالات مخچه

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تزریق هیالورونیک اسید برای لب مدل عروسکی

پرش پلک چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بررسی تاثیر پی آر اف روی پوست

مراقبت قبل و بعد از سیستوسکوپی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

شش روش برای بالا بردن هوش هیجانی و شانس موفقیت

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

معرفی دستگاه CO2 فرکشنال

ماندگاری عوارض و کاربرد انواع مزوژل

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]