سلام من خانمي 24ساله هستم كه 4ساله ازدواج كردم و اصلا براي بارداري اقدام نكردم حتي براي 1بار هم اقدام نكردم يعني هميشه جلوگيري ميكرديم.2ساله از قرص جلوگيري و 2سال از روش طبيعي براي ضدبارداري استفاده كردم جديدا به دكتر زنان براي آزمايش قبل از بارداري رفتم كه متوجه شدم كيست تخمدان چپ دارم با ابعاد 43*56 لطفا راهنماييم كنين خيلي خيلي نگرانم خيلي ميترسم كه باردار نشم يعني احتمال داره بچه دار نشيم حالا چكار كنم كه فرصت 4 ساله ام رو از دست دادم.متشكرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، احتمالا کیست شما از نوع فولیکولار و ساده است.و نباید نگران باشید با این سایز از کیست بهترین کار فعلا استفاده از قرصهای پیشگیری از بارداری است. فرصتی را از دست نداده اید. پس از درمان کیست می توانید برای بارداری اقدام کنید. کیستهای فولیکولار پیش آگهی خوبی دارند. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیکیست ناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

ماستیت چه بیماری است؟

پی بردن به شخصیت اطفال از روی نقاشی آنان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

درمان خط خنده

نشانه های دیسک گردن را بشناسید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لیزر اندولیفت برای روشن شدن پوست صورت

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان جراحی فیبروم رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نشانه های بدخیمی و روشهای تشخیصی در پستان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بیماری آلزایمر چگونه درمان می شود؟

آیا پی آر پی روش موثری برای جوانسازی صورت و اطراف چشم محسوب می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]