با سلام وخسته نباشید خدمت شما : خانم دکتر من دختری 22 ساله هستم مشکل من تقریبأ از 2 سال پیش شروع شد ، مشکل من این است که فاصله بین هر دوره ی پریودم ( قاعدگی ) حدود 10 روز و کمتر از 8 روز طول می کشد و هر بار دوره ی اول خونریزی مثل حیض و 7 یا 8 روز بعد بصورت لکه بینی است . لطفأ مرا راهنمایی کنید . با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به مطلب خونریزی و پریود نامنظم در سایت مراجعه کنید احتمالا دچار کیست تخمدان هستیدضمن اینکه آزمایشهای انعقادی و تیروئید شما نیز باید بررسی شود.. بهترین کار ارزیابی هورمونی و سونوگرافی است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیکیست قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

فیزیوتراپی در درمان بیماری های ارتوپدی

چه عواملی احتمال ابتلای افراد را به تومورهای مغزی افزایش می دهد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

شوک ویوتراپی چیست و چگونه عمل میکند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

راهنمای دارا شدن موهایی زیبا و براق

علت و درمان گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر

علائم قارچ پوستی در بارداری چیست؟

کاربرد و مزایای تزریق فیلر به گردن

تزریق فیلر چانه چه تأثیری در زیبایی و تناسب صورت دارد؟

کمبود زینک و ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]