با سلام.دختری 27 ساله و مبتلا به مشکل PCOs هستم و چند جلسه برای لیزر موهای صورت به شما مراجعه کردم.سوالم در مورد موهای پا هست.من پوست بسیار حساس و بدی دارم، و وقتی موهارو وکس یا اپی لیدی میکنم زیر پوست رشد میکنن و جوش و لکه ایجاد میکنن.از هر روشی که استفاده کنم موقع رشد مجدد موها خارش خیلی زیاد و مشکلات پوستی پیدا میکنم.راهی برای رفع این مشکل وجود داره؟ و اینکه هزینه لیزر کل پاها هر جلسه حدودا چقدره؟ متشکرم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین راه درمان لیزر موی زاید میباشد. هزینه درمان بر اساس اندازه اندامها و چاقی و لاغری متفاوت است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

پاک کردن تاتو با لیزر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

شخصیت مرزی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مهم ترین نکات مزونیدلینگ و کاربرد این روش در جوانسازی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی گردن با تزریق فیلر چگونه است؟

شرایط معافیت پزشکی فتق در خدمت سربازی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تفاوت اگزما و بیماری پسوریازیس

بریس PTB چیست و چه کاربردی دارد؟