سلام من سه ماه پیش تصادف کردم وصورتم خیلی بخیه خورد خواستم بدونم الان میتونم صورتمو لیزر کنم یا هنوز باید درمان دارویی رو ادامه بدم در حال حاضر از ژل rejuvasilاستفاده میکنم وکدوم نوع لیزر برای اسکار بخیه مناسب تره ؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله میتونید لیزر co2 فرکشنال برای درمان اسکار بخیه انجام بدید [1401-12-14]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لیزر فرکشنال co2

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت و درمان گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر

درمان چسبندگي كانال نخاعي بدون جراحي

مزوبوتاکس چیست؟

علت انجام بیوپسی یا نمونه برداری از پستان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهارم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

بیماری ماکولار آمیلوئیدوز چیست و چگونه درمان میشود؟

مقایسه تزریق ژل و تزریق چربی

جراحی رفع گودی کاسه چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]