سلام آیا یک پزشک عمومی میتواند پارگی پرده ی بکارت رو تشخیص بده؟خودمون چی میتونیم تشخیص بدیم؟اگه میشه تصویر پارگی بکارت قبل از پاره شدن و بعداز پارگی رو به من نشون بدین آیا سوراخ بزرگتر میشه؟پرده در داخل بدن هستش؟چه میزان شی وارد بدن بشه بکارت پاره میشه موقع پاره شدن فقط با خون همراه یا شی دیگه بیرون میاد؟چند نوع بکارت داریم از کجا تشخیص بدم اون از کدوم نوع؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به واژه نامه باروری مراجعه کنید پرده بکارت در فاصله 2 سانتی متری از ورودی واژن است. و پزشک عمومی نیز در صورت تجربه معاینه می تواند پارگی و یا سلامت پرده را تشخیص دهد. بهترین کار برای تشخیص نوع پرده مراجعه برای معاینه توسط یک ماما یا پزشک زنان است. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیبکارت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

داروهای موضعی برای درمان طاسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سونوگرافی های روتین جهت شخیص انسداد مجاری ادرار

از پسوریازیس چه میدانید ؟

طب جامع اسلامی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال یا میکرونیدلینگ

لیزر جوانسازی پوست دست چه مزایایی دارد؟

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت چهارم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

روشهای متخصصان طب فیزیکی و توانبخشی برای درمان شكستگی مهره