سلام میخواستم درباره یکی ازروشهای جلوگیری که تزریق آمپول هست یه سئوالی بپرسم آیا تزریق آمپول روش خوبی هست اگه هرسه ماه تزریق کنم زمان نرمال برای هربار پریود چندوقت یه باره وبهترین زمان برای اولین تزریق چه موقع می باشد ممنون درضمن آیا بجز سیکلوفوم آمپول دیگه ای هست من با یه پزشک دیگه مشورت کردم پیشنهادکرد از این روش استفاده نکنم نظر شما چیه ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی آمپول های پیشگیری از بارداری با دقت در مقاله های موجود در سایت توضیح داده شده است. اگر تاکنون سابقه بارداری نداشته اید هیچکدام از آمپول های پیشگیری برای شما روش مناسبی نیست. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

درمان قطعی تنبلی تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تشخیص بیماریهای مزمن کبد با تکنیک جدید سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان دندانپزشکی تحت بیهوشی و آرامبخشی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

درمان انسداد مجرای اشکی با پروبینگ (میل زدن) دراطفال

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

همه چیز در مورد کلم بروکلی

مهارت انتخاب همسر

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

نحوه انجام اسکلروتراپی واریس

مراقبت های بعداز بوتاکس

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

پلاسما تراپی و آشنایی با کاربردهای آن