سلام خانم دکتر.من 25 سالمه و مبتلا به پلی کیستیک.مدت 3 سالی هست که مدروکسی پرژسترون مصرف میکنم و مجردم از عوارض این قرص میترسم و میخوام قطع کنم مصرفشو نظرتون درمورد ادامه درمان با اگنوگل و عرق رازیانه چیه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، می توانید با نظر پزشکتان مدتی قرص های مدروکسی پرژسترون را قطع کنید اما در مورد جایگزینی آن با عرق رازیانه و آگنو گل موافق نیستم. می توانید با نظر پزشکتان متفورمین و ورزش منظم را شروع کنید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آسیب های رایج مفاصل و استخوانها در ورزش

مزوتراپی مو چیست

نکاتی برای حفظ سلامت سینه در زنان

عفونت قارچی بدن

نیازهای تغذیه ای بیماران دیالیز

ماسک های مناسب جهت مرطوب نگهداشتن پوست

کلیه نابجا یا اکتوپیک چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا ورزشکاران باید آهن تکمیلی دریافت کنند؟

پرسش و پاسخ در مورد لیزر موهای زائد