سلام آقای دکتر؛ دختری 19 ساله هستم زیر چشمم به صورت ارثی گود است و رنگ کبودی دارد از کرم سی گل برای درمان آن استفاده کردم که هیچ تاثیری ندیدم. به نظر شما انجام عمل prp برای درمان کامل آن مناسبه؟ تزریق اسید هیالورونیک چه طور؟ اگر غیر از اینه چه درمانی رو پیشنهاد میکنید که پایداری زیادی هم داشته باشه؟ بی نهایت ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

prp اثری ندارد تزریق اسید هیالورونیک برای درمان گودی مفید است و کمی تیرگی را بهبود میدهد [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی زیر چشم

تلفن : 91620100 - 031

هر آنچه باید در مورد موبیلیزاسیون بدانید

سریع ترین راه جوانسازی پوست

درمان گردن درد حاد و مزمن با فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چندنکته مهم درباره مینوکسیدیل

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

سولاریوم چه خطرات و عوارضی دارد ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

کم کردن وزن در کشتی

آیا موبایل موجب سرطان بیضه و ناباروری مردان می شود؟-قسمت دوم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بیوپسی وکیوم پستان چیست و چگونه انجام میشود؟

دلایل خارش پوست در بهار و درمان آن