باسلام وخسته نباشیدمن3روزپیش عمل لابیاانجام دادم بعدازعمل دکترموندیدم ومیگن که مسافرته وفعلانمیاد..میخواستم ازتون خواهش کنم که شمامنوراهنمایی کنیدمخصوصااینکه شمادکترپوست هستین وبهترمیدونیدچه کرمی مناسبه نوع بخیه من جذبی هستش بنظرشماازچه کرمی وازروزچندم استفاده کنم که جاش نمونه تواینترنت سرچ کردم موندم کدوم بهتره هرکی یچیزمیگه سیکالفیت سیکاکتیو آلفا استراتامد سیکاموزاو...لطفاگه براتون مقدوره زودترادیرنشده شمابمن بگین من چی وازکی بزنم بهتره؟خیلی ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سیکالفیت مناسب است از یک هفته بعد عمل روزی دو بار بزنید [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

لیفت اندوسکوپیک ابرو و پیشانی چیست و چطور انجام می شود؟

افراد مبتلا به اگزما با COVID-19 چه می کنند؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

همه چیز در مورد قرص ملوکسیکام

تزریق بوتاکس در چه مواردی انجام میشود؟

بهترین پمادزخم

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

پرسش های متداول فیلرهای پوست

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

آمادگی لازم برای رادیولوژی باریوم سوالو

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]