سلام ببخشید خانم دکتر من 1 سال که ازدواج کردم و 1 هفته قبل آمیزش حفاظت نشده داشتم امروز که میخواستم برم حموم قبل از رفتن متوجه شدم که از واژن من خون رقیق شده به اندازه کمی لباس زیرمنو کثیف کرده و پس از اومدن از حموم هم اینطور شد دلیلش چی میتونه باشه البته همسر بعد از انزال منی رو داخل واژن نریخت؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، ممکن است پریود شده باشید. یا خونریزی پس از نزدیکی داشته باشید که علت آن می تواند عفونت دهانه رحم باشد برای بررسی این موارد می توانید به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

سابسیژن چیست و چگونه انجام می شود؟

تغذیه دوران شیمی درمانی

ماساژ پیشانی برای جوان سازی پوست

بررسی انواع روش های درمان درد پوکی استخوان

تقویت فولیکولهای مو با مزوتراپی، پی آر پی و هیر فیلر

تشخیص سندروم داون با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

توصيه های برای كاهش مصرف انواع قندها و شیرینی ها