سلام دختري 24 ساله هستم تنظيم هورموني بدنم به هم خورده الان براي گردنم ليزر مي كنم اما براي قسمت هاي ديگر بدن قرص spironolactone 25 تعداد 240 تا است سوالم اين است كه ايا اين 240 تا را كه بخورم ايا به روال قبلم بر مي گردم يا وقتي اين قرصها تمام كنم وبزارم كنار ايا باز دوباره موهاي زائد در مي ايد يا خير و يك سوال ديگر ايا گردنم هم وقتي ليزرم به اتمام برسد باز با تمام شدن قرص ها دوباره در مي ايند يا خير ممنونم از همكاريتان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

داروها معمولا سیر رشد مو را کند میکنند و با قطع مجددا شروع میشود فقط لیزر موهای زائد میتواند موها را دایمی از بین ببرد [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

علت درد مثانه و تکرر ادرار

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تزریق فیلر خط اخم چه کاربرد و مزایایی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سندروم خشکی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آمادگی لازم برای رادیولوژی باریوم سوالو

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نحوه عملکرد کرایولیپولیز

اصول تغذیه ای برای بیماران آلزایمری

اثر شگفت انگیز طب سوزنی در افزایش قد

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

مقایسه روشهای پی آر پی و مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ریلکسیشن و رهایی از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]