با عرض سلام و خسته نباشید من دو ماه پیش پوست دستم با بخار اب سوخت و تاول زد از کرم بایودرم استفاده کردم اما بعد از گذشت دو ماه جای سوختگی باقی مانده لطفا" جهت از بین رفتن آن مرا راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر به صورت تیرگی است احتمالا با کرم ضد لک برطرف میشود اگر برجستگی است به لیزر احتیاج دارد [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیسوختگی اسکار

تلفن : 91620100 - 031

چرا پس از کاشت مو دچاره شوره سر میشویم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اثرات کباب کردن غذا بر سلامتی

جراحی دیسک به روش آندوسکوپی

طریقه مصرف عرق کاسنی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

پلکسر بینی

گرفتگی عضلات پا چه علائمی دارد

دلیل کاهش اسپرم در مایع منی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیفت پوست با نخ یکی از روشهای نوین جوانسازی پوست