موهایم خیلی خشک ووز وشکننده است پوست سرم درد میکند مخصوصا ناحیه جلوی سر. سرم شوره دارد ولی شوره به صو رت سفیدک هایی به پوست چسبید ه است روی موهایم تیست. بعضی وقتها درناحیه پشت گوشم هم این سفیدکها وپوسته پوسته ها دیده میشود .پوستم هم بسیار خشک است 35 سال دارم .در اروپا زندگی میکنم .یک شامپو وداروی مناسب که در اینجا بتوانم بخرم به من معرفی کنید.بسیار متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید شامپوی جانسون کودکان را روزانه استفاده نمایید برای شما مفید باشد [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیشامپو مراقبت از مو

تلفن : 91620100 - 031

تاثیر ساب سیژن بر جوانسازی پوست

بیماری سالک را بیشتر بشناسیم

مزایا، عوارض هزینه و نحوه استفاده ماینوکسیدیل

علایم ایجاد عفونت در گوش کودکان چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

روشهای رفع موهای زائد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

10 توصیه به فرد دارای لکنت

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

چند درصد ژل لب پس از تزریق جذب میشود؟

علل پتوز یا افتادگی پلک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

تشخیص بیماری پریاپیسم