با سلام خدمت دكتر مولايي نژاد . من 25 ساله هستم . در هفته 12 بارداري هستم. نتايج اولين سونوگرافي را گرفتم. لطفا نرمال موارد زير را در هفته 12 ذكر نماييد. BPD HC AC FL در ضمن وزن تخميني جنين در هفته 12 چقدر بايد باشد. دراين سونوگرافي وزن جنين 56 گرم ذكر شده است. با تشكر از زحمات بي دريغتان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. اندازه ها در 12 هفتگی به شرح زیر می باشدBPD:20mm-HC:70-AC:63-وزن جنین با هفته بارداری سازگار است. ضمنا اندازه های گفته شده همه تخمینی و با درصدی از خطا همراه است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیسونوگرافی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

آیا در دوران بارداری می توان ماموگرافی انجام داد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

منوال تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

زگیل تناسلی یا وارت

تعریف فلج مغزی همی پلژی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سقط مکرر - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

عفونت قارچی بدن

بیماری لیکن پلان چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]