سلام من 9 یا 10 این ماه باید پریود می شدم ولی اصلا‍‍ یادم نمی یاد که پریود شده ام یا نه ؟ حالا نمی دونم تا 9 و 10 این ماه هم صبر کنم یا اسنکه پیش دکتر بروم. (اگر دو ماه پریود نشده باشم ممکن است که مشکلی بدی برام ایجاد شده باشد. البته دو یا سه بار بی بی چک استفاده کردم و منفی بوده است)

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهترین کار در مواقع تاخیر پریودابتدا بررسی سوابق خودتان از نظر اقدام برای بارداری و در صورت نگرانی از بارداری انجام آزمایش خون بارداری است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

بررسی علت دردهای شکمی با سونوگرافی

نکاتی درباره میوه جات

چگونه جوشهای دوران بلوغ را از بین ببریم؟

روش های موثر برای از بین بردن خط خنده

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبتهای بعد از هایفوتراپی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ترمیم موی بانوان چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علائم و درمان سندرم تونل کارپال

رفع نکروز ناشی از تزریق ژل هیالورونیک اسید

انواع سونوگرافی های لازم در بارداری دوقلویی