منگوله های پوستی در هر نقطه ای از بدن ممکن است ظاهر شوند اما بیشتر در نواحی از بدن که پوست ها روی هم ساییده می شود، مانند پلک ها، گردن، زیر سینه، زیر بغل و کشاله ران پدیدار می شوند.
راه اصلی تشخیص اسکین تگ، محل اتصال زائده با پوست است. برخلاف خال ها و سایر ضایعه های پوستی، تگ ها با ساقه کوتاهی به پوست آویزان هستند.
منگوله پوستی معمولا به رنگ گوشت یا تیره تر از پوست اطراف خود می باشد و گاهی به دلیل پیچ خوردگی و عدم خونرسانی سیاه می شود.
منگوله های پوستی ممکن است خود به خود از بین بروند اما اغلب اوقات به صورت دائمی روی پوست باقی مانده و به دلیل بی خطر بودن نیازی به درمان نخواهند داشت، مگر در مواردی که به دلایل مختلف باعث ناراحتی فرد شود. به همین دلیل در صورت تشخیص درست منگوله پوستی، به جز در موارد زیبایی شناسی نیازی به مراجعه به پزشک نخواهد بود.
لازم به ذکر است منگوله پوستی ممکن است با زگیل و خال اشتباه گرفته شود و از آن جایی که برخی خال ها سرطانی هستند بهتر است برای اطمینان به پزشک مراجعه شود، پزشک متخصص احتمالا با مشاهده زائده نوع آن را تشخیص داده و در برخی موارد نیاز به انجام بیوپسی می باشد.
در صورتی که فرد به دلایل زیبایی یا غیره به پزشک مراجعه کند، پزشک احتمالا با استفاده از یکی از روش های زیر اقدام به برداشتن منگوله های پوستی خواهد کرد:
در این روش با استفاده از نیتروژن مایع منگوله پوستی را منجمد و از بین می برند.
پزشک با استفاده از چاقوی جراحی اقدام به بریدن و جدا کردن منگوله پوستی می کند.
در این روش با انرژی الکتریکی اقدام به سوزاندن منگوله پوستی می شود.
در این روش جلوی خون رسانی به منگوله پوستی گرفته می شود.
این روش ها فقط توسط متخصص پوست انجام می شود.