من يه پسر 23 ساله هستم. از دوران بچگي و دبستان متوجه بودم كه دستم (كف دست و انگشتان) كمي از هم سنُ سال هاي خودم كوچكتره و ظريفه. و هميشه هم منُ متهم مي كردن كه آقا كار نمي كني دستت كوچيكه. در صورتي كه بچه ي دبستاني مگه بيلُ كلنگ مي زنه؟ الان چند سال هم هست كه بدنسازي مي كنم و كلي هم وزنه مي زنم قرار بود به اين چيزا باشه بايد دستم خيلي بزرگ مي بود. راهي هست براي بزرگتر كردن دست هام توي اين سن؟(اطلاعاتي كه نمي دونم به درد مي خوره يا نه: سن 23، قد 176، وزن 71)

دکتر علی فرخانی :

بزرگتر شدن دست ها در این سن که صفحه های غضروفی استخوان ها بسته شده ممکن نیست. فیزیوتراپی و راه های توانبخشی هم کمکی به افزایش طولی یا قطری استخوان ها نم کند. شما تنها برای جبران این ضعف می توانید عضلات خود را با تمرین های مختلف که مهمترین آن فشردن توپ کوچکی در دست است تقویت کنید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

هزینه عوارض مراقبت ها و انواع روش های برداشتن خال

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

با خشکی پوست در فصل پاییز چه کنیم؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علائم بیماری روزاسه و راههای مقابله با آن

ماسک های طبیعی برای سلامت پوست

رابطه میان سیگار کشیدن و کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تأثیر مزوتراپی در لاغری موضعی و جوانسازی پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بارداری با جنین اهدایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تریکوتیلومانیا یا وسواس کندن مو

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

جوانسازی با تزریق بوتاکس چقدر ماندگاری دارد؟