با درود خدمت شما آقای دکتر فرخانی. من پسری 18ساله هستم با 160سانتی متر قد. می خواستم بدونم نظرتون در مورد قرص های افزایش قد نچرال ولز چی هست؟ تاثیری به روی قد داره؟ عوارض نداره؟

دکتر علی فرخانی :

قرص هایی که در ماهواره تبلیغ می شوند بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و نمی توان به آنها اعتماد کرد. اما در کل روش های درمانی برای افزایش قد حداکثر 3-4 سانتیمتر کمک کننده هستند و طول قد انسان بیشتر جنبه ارثی و تغذیه دوران نوجوانی و بلوغ دارد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیقد

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

خطوط استاتیک و داینامیک صورت کدامند؟

محافظت ازپوست در برابر آلودگی هوا

خونریزی دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ادامه بحث تکامل چشم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

روشهای از بین بردن موهای زائد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انواع لک صورت

چگونه می توان میخچه را درمان کرد؟

برای جوانسازی پوست تزریق پروفایلو بهتر است یا اندولیفت؟