باسلام میزان نرماله حرکات جنین در هفتهٔ ۳۷ بارداری چقدر است پسر من تکون میخوره اما نسبت به قابل حس می‌کنم کمتر شده مرسی‌ از راهنمایتان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به بخش کاهش حرکات جنین در بارداری در سایت مراجعه کنید. در هفته های پایانی به دلیل افزایش سایز جنین حرکات جنین کمتر می شود ولی در صورت کاهش حرکات بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیجنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

بحثی در مورد عملکرد لوب فرونتال مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان جای جوش یا اسکار آکنه

پارگی دیسک کمر چه علائمی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان ریزش مو به روش PRP

پی آر پی روشی موثر در درمان جای جوش

برای پیشگیری از سرطان چه غذاهایی بخوریم و چه غذاهایی نخوریم؟

نقش خانواده ها در بهبود مشکلات کودکان نارساخوان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

جراحی لیزری دیسک کمر